Member of SCNAT

The SFC is the specialists society for chemical analysis of food and commodities in Switzerland. It promotes the understanding of chemical and physical relationships, as well as the knowledge of analytical methods and techniques.more

Image: Dan Race, stock.adobe.commore

Vorstand

Der Vorstand wickelt die Geschäfte der SFC ab. Er setzt sich zurzeit wie folgt zusammen:

Portraitbild
Image: SFC

Präsident

Dr. Pius Kölbener
Kantonales Labor, Amt für Verbraucherschutz und Veterinärwesen, St. Gallen

Portraitbild
Image: SFC

Vizepräsident, Kassier

Dr. Stephan Bieri
Office de la consommation (OFCO), Epalinges

Portraitbild
Image: SFC

Beisitzer

Dr. Nicola Forrer
Kantonales Labor Tessin, Bellinzona

Portraitbild
Image: SFC

Produkte, Veranstaltungen

Dr. Thomas Gude
SQTS, Dietikon

Portraitbild
Image: SFC

Aktuarin

Dr. Susanne Nussbaumer
Kantonales Labor Bern, Bern

Portraitbild
Image: SFC

Veranstaltungen

Prof. Dr. Laura Nyström
Labor für Lebensmittelbiochemie, ETH Zürich

Portraitbild
Image: SFC

Webmaster

Mark Stauber
Bundesamt für Lebensmittelsicherheit und Veterinärwesen, Bern